Kinderopvang Koos

Kinderdagverblijf Spetters heeft verticale groepen (0 tot 4 jaar). Op het kinderdagverblijf wordt gewerkt met een vaste dagindeling. Dit betekent dat de eet- en slaaptijden elke dag hetzelfde zijn. Tussendoor is er tijd voor allerlei activiteiten en vrij spelen, zowel binnen als buiten. Alle kinderen hebben een mapje waarin de fles- en slaaptijden en bijzonderheden worden vermeld. Op de groepen werken we met vaste pedagogische medewerkers, zo kunnen we een goede band en veiligheid bieden aan de kinderen en ouders.

Direct inschrijven

Peuterwerk

Peuterwerk Springplank is een ideale plek voor peuters om andere kinderen te ontmoeten. Hier krijgt uw kind de kans om zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. Het peuterwerk biedt een programma dat gericht is op het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van de peuter. Peuters worden voorbereid op de basisschool door spelenderwijs te leren kleuren, vormen en emoties te herkennen en de motoriek te verbeteren. Ook ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en leren ze hoe ze hun gevoel kunnen uitdrukken in woorden. In de bouw-, huis-, lees- of blokkenhoek, kunnen peuters zich terugtrekken om te spelen met hun vaste vriendjes.

Peuters bezoeken de peuterspeelzaal gedurende 2 dagdelen van elk 2,75 uur per week.

Direct inschrijven

BSO ToFF

BSO ToFF biedt voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang aan kinderen van 4 t/m 8 jaar. De opvang sluit aan op de schooltijden. Bij de BSO is er volop ruimte voor vrij spel: de kinderen mogen zelf een activiteit kiezen, maar er worden ook gerichte activiteiten aangeboden (bijvoorbeeld aansluitend op een bepaald thema). Ook biedt BSO Toff met regelmaat middagactiviteiten aan. Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat de kinderen het leuk hebben en zich prettig voelen. De BSO moet vooral TOFF zijn.

Direct inschrijven